מקום שלישי: עוגת גבינה עם פרורים פריכים

    יוסי ברויער | צילום: Sxc.hu No Comments on מקום שלישי: עוגת גבינה עם פרורים פריכים
    21:46
    16.05.24
    איתי גדסי ויוסי צלניקר No Comments on אליהו ארנד חושף: כך הגיב ראש הישיבה לכתבת הפרופיל

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    המצרכים
    לבצק:

    • 2.5 כוסות קמח תופח
    • 2 חלמונים
    • 100 גר' חמאה חתוכה לקוביות
    • 4-5 כפות סוכר

     

    למלית:

    • 1 גביע (250 מ"ל) שמנת מתוקה
    • 1 שקית סוכר וניל
    • 1-2 כפות אינסטנט וניל
    • 1 גביע (250 גר') גבינה לבנה

     

    אופן ההכנה:

    1. מחממים תנור ל-180 מעלות
    2. משמנים תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ
    3. מעבדים את כל רכיבי הבצק עד לקבלת פירורי בצק גדולים
    4. מעבירים לתבנית משטחים שכבה אחידה
    5. אפיה 30 דק עד שהבצק מזהיב. מוציאים מהתנור ומצננים
    6. מגרדים במזלג את השכבה העליונה של הבצק לקבלת פירורים ולשמור בצד
    7. להקציף שמנת מתוקה עם סוכר וניל ופודינג לקבלת קרם יציב
    8. מוסיפים גבינה לבנה ומקציפים לתערובת אחידה
    9. יוצקים על הבצק, מפזרים מעל את הפירורים בשכבה אחידה
    10. לקרר במקרר למשך לילה לפחות


    0 תגובות